foto

Tarek Boudali

  • nar. 5.11.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zbývá 30 dnů
2018 Brillantissime
Nicky Larson: Agent amatér
2017 Alibi na klíč
Vezmeš si mě, kámo?
2015 Léto All Exclusive
2014 Babysitting
2013 Paris à tout prix
2010 (K)lamač srdcí
L'Italien

TV seriály

2015 Peplum (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 En Famille (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tous au Festival (TV film)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce