Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (51)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Typická francouzská feel good komedie s dnes už klasickým hereckým obsazením (tahle parta táhne všechny Fr komedie o level výš!), s hromadou vtipů, upřímného smíchu a hlavně bez hluchých míst. Nemám, co bych vytknul, tohle je prostě pecka a jedna z mála žánrovek, které nemusejí sklouzávat do trapnosti, ale udržují si kvalitu po celou dobu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk si tak dlouho stěžuje,že není moc dobrých komedií,až takhle najednou narazí náhodou na Babysitting,ze kterého se vyklube jedna z nejvtipějších komedií posledních let.Využívá sice standardní klišé a postupy kombinující Pařbu ve Vegas s Projektem X,ale vyhýbá se vulgaritám a extrémní trapnosti což se dneska už moc nevidí.Osobně sem se pobavil jako už dlouho u komedie ne...80% ()

Reklama

Joedas 

všechny recenze uživatele

Francouzský komedie to maj zdá se pořád v sobě a jsou na míle od těch našich. Přitom to působí tak jednoduše. Tvůrčí tým kolem Lacheaua si chytře vypůjčil od hororů found footage koncept, se kterym si zde s invencí hrajou. Sympatická, tak akorát přisprostlá podívaná, kterou sice k dokonalosti dotáhli až o rok později ve dvojce, jednička ale bez problému pobaví. Jo a ty Greenpeace jsou fakt prasata. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je sympatak,vyborny reziser a aj herec,tato seria troch filmov sa podarila fakt velmi dobre,Francuzsko je krajina komedii,neskutocne som sa nasmial a to som pozeral len s titulkami,jednotka sa mi pacila najviac,bola excelentna,ale ani dvojka a trojka nezaostavaju,jednoducho takto si predstavujem vybornu zabavu a je tam kopec krasnych zien,mnaaaaam...:-) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Alibi na klíč byla očekávání vysoká, a nenaplnila se. Blbá pařba, kde je velmi málo vtipných situací. O většinu se stará Jugnot sedící na gauči (doutník), ale rozhodně ne Lacheauova skupinka. Jako puntíčkář a šetřílek se nedokážu přenést přes situaci, že někdo demoluje cizí dům. Alice David moc pěkná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v okolí francúzskej metropoly Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama