foto

Manuel Tadros

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wolfe
2016 X-Men: Apokalypsa
2013 Tom na farmě
2012 Laurence Anyways
2010 Návnada
2009 Assassin's Creed: Lineage
Zabil jsem svou matku
2005 Můj život s otcem
Obchod s bílým masem (TV film)
2003 Comment ma mère accoucha de moi durant sa ménopause
Hranice zlomu
2002 Únosce
2001 Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Promesse, La
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1996 Twist of Fate

TV seriály

2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Largo (TV seriál)
1999 Omerta III (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Un gars, une fille (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)

Dokumentární

1999 Girl Next Door, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace