Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Nějak mi uniká důvod, který vedl k natočení tohoto dílka. Reklamu hře to podle mě neudělá žádnou - kdo má rád hru, tak si zahraje, kdo ne, bude tímhle těžko zlákán. A pro diváka je tohle jako sledovat šestý díl nějakého seriálu, z něhož předtím neviděl ani minutu. Seriálu efektně natočeného a současně naprosto povrchního a tak nějak lhostejného. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Assassin´s Creed je pro mě herní série, která je kultovní legendou PC her. Jedna z mých nejoblíbenějších počítačových her vůbec. A Lineage je takovým milým lákadlem k zahrání si dvojky s Eziem v ústřední roli. Fanoušky potěší, a to je to hlavní, protože pro ně, ne pro filmového diváka, je tenhle "herní film" určen. 80% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni Assassin's Creed byla jedna z nejstereotypnejsich her, jaky jsem kdy hral. Oproti tomu dvojka byla pecka. Proto je fajn, ze se tenhle film venuje az dilu druhymu a je to takovej prequel. Co se tyce vizualni stranky, obcas to vypada fakt fantasticky a zaroven filmove, obcas to je jak ozivla hra, ale nekdy to taky vypada znacne odflakly, jak kdyby si jen nekdo trochu pohral s Photoshopem. Co se tyce hercu, vzhledove to s hrou docela ladi, ale o nejakejch hereckejch vykonech nemuze bejt ani rec. Nicmene jako doplnek hry, navic s ubohejma 35 minutama to funguje na vybornou. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak UBIOFT přidal nějaký ten dolar do filmu. Takhle dopadlo stylem jdeme tam, tam se něco stane a to něco vyvolá nějakou akci. Film vcelku bez citu, bez emocí a bez náboje. Co se mi líbilo, tak byla slušná "grafika", která byla věrná grafice ve hře samotné. Pochvala za konec. Nechat ho takhle otevřený?. Za 1. Díky konce 60%. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Je to prakticky krátký filmek, jehož děj předchází událostem hry Assassins Creed 2 a jako takový je výborný po všech stránkách. Pokud jste hru nehráli nebo ani nevíte o co jde, nemá příliš smysl na toto koukat a hned to ohodnotit. Scénář je kostrbatý a bez kontextu, herecké výkony mizerné, souboje vcelku dobré, hudba výborná - podobná jako ve hře. Existují jistě lepší herní filmečky, které fungují i samostatně, ale tento je vyloženě propojen krátkou pupeční šňůrou se hrou, takže nemá smysl ho od ní oddělovat a hodnotit samostatně. Myslím, že video funguje jako nabuzení diváka do interaktivního filmu (hry samé) skvěle. 85% = 4/5. To "desolator6": Možná kdyby sis přečetl celý ten odkazovaný článek na wiki, zjistil bys, že Asasíni byl náboženský řád o několika stupních, z nichž jen první dva (poddaný a kněz) neznamenaly někoho zabíjet, no v další literatuře se dá najít víc. Zčásti pravdu máš - historicky nepřesné, ale zas tak levé to není. V Evropě bylo toto náboženství celkem populární, zejména v italských městských státech, které dovážely z orientu nejen suroviny, ale i zvěsti o tamní kultuře a náboženstvích. Mnozí evropané pak zakládali vlastní sekty s okopírovaným kodexem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama