foto

Katarzyna Bargiełowska

  • nar. 17.3.1962 (55 let)
    Rudki, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amok
2016 Zákal
2014 Jeziorak
2013 Běž, chlapče, běž
2009 Hel
2008 Within the Whirlwind
2002 Pianista
2001 Bellissima (TV film)
Mužská záležitost
Smrtící Avalon
1999 Córy szczęścia
Torowisko
1996 Wezwanie
1995 Daleko od siebie
1993 Tylko strach (TV film)
1992 Wielka wsypa
1988 Gwiazda piolun

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2006 Będziesz moja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace