foto

Katarzyna Bargiełowska

  • nar. 17.3.1962 (58 let)
    Rudki, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Místnost sebevrahů. Hater
2019 Underdog
2018 Zábava, zábava
2017 Amok
Heimat
2016 Zákal
2014 Jeziorak
Malé střepy
2013 Był sobie dzieciak
Běž, chlapče, běž
2011 Lynč
2009 Handlarz cudów
Hel
2008 Within the Whirlwind
2002 Pianista
2001 Bellissima (TV film)
Mužská záležitost
Poranek kojota
Smrtící Avalon
2000 Enduro Bojz
1999 Córy szczęścia
Torowisko
1998 Billboard
1997 Pułapka
1996 Wezwanie
1995 Daleko od siebie
1994 Panna z mokrą głową
1993 Jen strach (TV film)
Rozmowa z człowiekiem z szafy
Čas pro čarodějnice
1992 Wielka wsypa
1988 Gwiazda piolun

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Muzyka nie łagodzi obyczajów (E06)
Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pielgrzymka (S24E07)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Cios w serce (S12E08)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
Sekrety i kłamstwa (S01E09)
Ranczo (TV seriál)
Klauzula sumienia (S10E11)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ostatnie dni (S13E13)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakazany owoc (S04E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zabawa (S07E08)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Idealne życie (E10)
Czas honoru (TV seriál)
Transport do Auschwitz (S03E05)
Hela w opałach (TV seriál)
Przedszkole dla Jasia (S04E06)
2009 Siostry (TV seriál)
Muzyka i gwiazdy (E04)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
2008 39 i pół (TV seriál)
Walentynki (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Aniołek (S01E12)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Rodzina (S01E03)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ojcowski obowiązek (S03E17)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudny wybór (S01E18)
W oczekiwaniu na życie (S01E17)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Zakazane tematy (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky