foto

Buddy Elias

  • nar. 2.6.1925
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše
  • zem. 16.3.2015 (89 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Das Fräuleinwunder (TV film)
Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2004 Láska v myšlenkách
Propaganda (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Nobel
1999 Belle Hélène, La (TV film)
Sluneční jas
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Schalom, meine Liebe (TV film)
Totalschaden (TV film)
1995 Mutters Courage
1991 Bronsteins Kinder
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1989 Frau für Alfie, Eine
1987 Kampf ums Glück (TV film)
Peng! Du bist tot!
1986 Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1984 Gnadenlos (TV film)
1983 Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
1982 An uns glaubt Gott nicht mehr (TV film)
Kazetová láska
Kouzelný vrch
1981 Charlotte
Wie der Mond über Feuer und Blut (TV film)
1980 Osamělý rozzlobený policista
1979 David
The Magician of Lublin
1977 Mulligans Rückkehr (TV film)

TV seriály

2007 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Doutnající oheň (S01E653)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Freundin (S02E15)
1987 Eurocops (TV seriál)
Florence ou la vie de château (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)

Dokumentární

2015 Annes Cousin
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Mannovi - román století (TV film)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky