foto

Julia Lee

  • nar. 31.10.1975 (43 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Unreal Estate
2004 Hillside Strangler, The
2003 Osamělý mstitel
Satan
Skřípění
2000 Ophelia Learns to Swim

TV seriály

2006 Free Ride (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Zrada (S02E17)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Anne (S03E01)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lžete mi (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace