foto

Richard Collier

  • nar. 13.6.1919
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 11.3.2000 (80 let)
    Calabasas, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Zkázonosná Eva
1983 Christine
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
1977 Flush
1974 Ohnivá sedla
1973 No Mercy Man, The
The Blue Knight (TV film)
1970 Cheyennský klub
1969 Hello, Dolly!
1968 Blackbeard's Ghost
Three Guns for Texas
1967 Dobré časy
1966 Štvanice
1965 Joy in the Morning
1963 Who's Minding the Store?
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
Mr. Hobbs Takes a Vacation
1961 Second Time Around, The
Sněhurka a tři moulové
1960 Bells Are Ringing
Na sever Aljašky
Pojď, budeme se milovat
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Imitation of Life
Say One for Me
The Hangman
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Rally 'Round the Flag, Boys!
The High Cost of Loving
1957 April Love
Crime of Passion
God Is My Partner
Hear Me Good
Monkey on My Back
Slander
This Could Be the Night
1956 Best Things in Life Are Free, The
Silnější než život
Teenage Rebel
The Girl Can't Help It
The Killer is Loose
The Revolt of Mamie Stover
The Scarlet Hour
1955 A Man Called Peter
Bring Your Smile Along
How to Be Very, Very Popular
1954 Suddenly!
1953 I Love Melvin
The Glass Wall

TV seriály

1983 Amanda's (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1950 Penthouse Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace