foto

Meral Perin

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
Jen žena
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
Die Informantin (TV film)
2015 Weak Heart Drop
2014 Ohne Dich
Schlaflos in Istanbul (TV film)
2013 Unter Feinden (TV film)
2011 Liebeskuss am Bosporus (TV film)
2010 Cizinka
2008 Evet, beru si tě!
Pizza a marmeláda
2007 Místo činu: Otázka cti (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2006 Alles bleibt anders (TV film)
Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Süperseks
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2002 Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
2000 Auslandstournee
Láska, prachy, láska

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zeitenwende (S10E25)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der heilige Krieger (S01E03)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Der Ausbruch (E04)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Notwehr (S04E09)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Amok! (E01)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky