foto

Sarah Harding

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2008 Compulsion (TV film)
2005 Dad (TV film)
Třetí v pořadí (TV film)
2003 Pollyanna (TV film)
Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2001 Nevinný (TV film)
1995 Our Hands in Your Safe (TV film)

TV seriály

2020 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Most Women Are Dull and Stupid (S01E04)
Oh Is That What You Call It? (S01E03)
The Expanse (TV seriál)
The One-Eyed Man (S04E08)
A Shot in the Dark (S04E07)
2016 Vikingové (TV seriál)
V nejisté hodině nad ránem (S04E14)
Dvě cesty (S04E13)
2015 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Dokonalý život (S01E128)
2014 Vražedné šifry (TV seriál)
Uncustomed Goods: Part 2 (S02E04)
Uncustomed Goods: Part 1 (S02E03)
2013 Slečna Marplová (TV seriál)
Greenshawova Kratochvíle (S06E02)
2007 Rozpolceni (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Školní pouta (S01E03)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2004 Family Business (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)
1997 Reckless (TV seriál)
The Grand (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
Strathblair (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky