Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Avasaralaová čelí následkům vojenské mise OSN. Ashford a Drummerová učiní velké rozhodnutí ohledně jejich budoucnosti v rámci SVP. Šířící se choroba na Ilusu si vybírá svou daň na Amosovi. Pokus Alexe a Naomi o záchranu Barb se ukáže být zoufalým. (Prime Video)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé epizodě nebyla nouze o události, jenže jsem se nemohl zbavit dojmu, že jsem se, i přes všechny rozjeté záležitosti a dost bizarní nápad s orbitálním odtahem, vlastně příliš nebavil. Čert ví, možná na mě bylo těch prázdných Holdenových výrazů až příliš... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda pracuje s prístupom, že v novom svete ide všetko ako po masle a v tom starom, v našej slnečnej sústave, sa všetko rúca. Na Novej Terre zistia, ako zápasiť so slepotou a ukazuje sa, že všetko zlé je na niečo dobré. Zároveň sa podarí plán s kilometrovým lanom nad planétou. Na Zemi naša politička zisťuje, že jej rozhodnutia môžu byť len zlé a ešte horšie a tak bojuje, ako sa len dá, len morálku musí nechať radšej ležať ladom. No a Mars začína byť pekne v prdeli, aj naša vojačka, ktorej sa začína rúcať milostný vzťah a začína vidieť trhliny v tom, čo momentálne na Marse prevádza. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama