foto

Rainer Laupichler

  • nar. 21.1.1957 (63 let)
    Daun, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Frieda - Coming Home
2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Ich gehöre ihm (TV film)
In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2016 Bez varování
Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Die kalte Wahrheit (TV film)
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
2012 Auf Anfang
Halbe Hundert (TV film)
Idiotentest (TV film)
Lenchen
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
2009 Zarte Parasiten
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 Mein Freund Albert (TV film)
2005 Antikörper
2004 Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
Dva bratři
Folgeschäden (TV film)
Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
2002 Operation Rubikon (TV film)
Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Toter Mann (TV film)
1998 Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Falsche Liebe (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Das Tor des Feuers (TV film)

TV seriály

2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
2018 Rentnercops (TV seriál)
Wie man's macht (S03E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Intrige (S18E12)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Millionenerbe (S13E17)
Wilsberg (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Entführt (S03E03)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Zrádce (E02)
Poslední polda (TV seriál)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Co jsem dělal? (S05E05)
Wilsberg (TV seriál)
Mundtot (E42)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Akce Hiob (S17E07)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Schusslinie (S08E01)
2009 Flemming (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S13E14)
Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Callgirl (S08E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Zwei Engel für Amor (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Není cesty zpátky (S10E01)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Millennium Mann (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Todesflug (S01E08)
1999 Horečka (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Verschleppt (E11)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky