foto

Kathrin von Steinburg

  • nar. 15.6.1977 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toni, männlich, Hebamme - Allein unter Frauen (TV film)
Toni, männlich, Hebamme - Daddy Blues (TV film)
2018 Der Junge muss an die frische Luft
Der Staatsfeind (TV film)
2017 Falsche Siebziger (TV film)
2016 Cookies
Geschwister
2015 Der Bergdoktor – Wunschkind (TV film)
2014 Kommissarin Lucas - Der nette Herr Wong (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Sofiino vítězství (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Velký sen
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2009 Genug ist nicht genug (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Beste Gegend
Kmotra (TV film)
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
Shoppen
2003 Allerseelen

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

TV pořady

2016 Ringlstetter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace