foto

Christian Polito

  • nar. 21.10.1981 (39 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Genug ist nicht genug (TV film)
2008 Höhere Gewalt (studentský film)
Stolečku, prostři se! (TV film)
1995 Sau sticht (TV film)
1992 Wir Enkelkinder
1991 Zu zweit geht alles besser (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Mission: Eureka (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky