foto

Robert James

  • nar. 28.3.1924
    Paisley, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 31.7.2004 (80 let)
    Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Suburban Nightmare
1999 Existo
1996 Nevinný spánek
Vražedná dohoda (TV film)
1995 Farma Cold Comfort (TV film)
1993 Soft Top Hard Shoulder
1990 Dark River (TV film)
1984 First Olympics: Athens 1896, The (TV film)
John Wycliffe: The Morning Star
Pán z Ballantrae (TV film)
Zámožná žena (TV film)
1982 Frost in May (TV film)
1981 John Diamond (TV film)
1978 The Four Feathers (TV film)
1974 Captain Kronos - Vampire Hunter
1971 Marie Stuartovna, královna Skotska
1968 Můj miláček Brouk
1962 Vládci Venuše
1960 Na každého jednou dojde
1959 The Bridal Path
1958 Zkáza Titaniku
1956 Cesta kolem světa za 80 dní

TV seriály

2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Černá orchidej (S11E03)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Návrat Antelopy (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
1982 Shackleton (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)
Kde končí džungle (S01E06)
1977 Nicholas Nickleby (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 The Prince and the Pauper (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
Scotch on the Rocks (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Counterstrike (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Late Night Horror (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Rupert of Hentzau (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Pathfinders to Venus (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
Hotel Imperial (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1974 Within These Walls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace