foto

Michał Filipiak

  • nar. 1.5.1980 (39 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2016 Jsem vrah
2012 Beze studu
2010 Nie ten człowiek
2005 Z odzysku

TV seriály

2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Rojst (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Korona królów (TV seriál)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S08E11)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (4)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Trzecie jest przerażenie (E11)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Koń wart miliony (S06E12)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Terrorysta (E08)
Porachunki (E06)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (5)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky