foto

Bartłomiej Firlet

  • nar. 20.10.1983 (37 let)
    Wronki, Województwo wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dnes v noci v lese nikdo nespí
Všichni moji přátelé jsou mrtví
2019 Fikołek
Kousnutí
2018 Klér
Podatek od miłości
Éter
2017 Fusy
Muž s magickou krabičkou
Plané růže
2016 Planeta single
2014 Dżej Dżej
Larp
2013 128. Szczur
Ostatnie piętro
Stacja Warszawa
2012 Den žen
2011 80 milionů
Noc plná zázraků
Pokaż kotku, co masz w środku
Potomek knížat
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
Létající prasata
Růžička
Trzy minuty. 21:37
2009 Hel
Randka w ciemno
Červená a bílá
2006 Czeka na nas świat

TV seriály

2021 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (10)
Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S12E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalne zauroczenie (S24E14)
Kameleon (S24E13)
Śmierć na raty (S24E12)
další epizody (25)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
další epizody (26)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Marian ma syna (S33E01)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Sama (S05E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
další epizody (25)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
Złoto Hunów (E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (25)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Czarownice (S08E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (21)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nikt nie jest doskonały (S18E14)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
Prokurator (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 4 (S05E04)
2012 Paradoks (TV seriál)
Szpion (E02)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Zniewolenie (E10)
další epizody (7)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (5)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Waga ciężka (S02E12)
2007 Sex FM (TV seriál)
2006 Fala zbrodni (TV seriál)
Piekło dla wszystkich (S03E26)
2005 Tango z aniołem (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zobaczyć słowa (S07E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky