foto

Marek Kalita

  • nar. 1.10.1958 (60 let)
    Bytom, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outsider
Tvář
2017 Konvoj
2016 Zákal
Štěstí světa
2015 Červený pavouk
2014 Kebab a horoskop
2013 Ostatnie piętro
Sęp
Život je úžasný
2012 Dopraváci
2010 Krzysztof (TV film)
2009 Echo
Nigdy nie mów nigdy
Poslední akce
Sviňky
Vše, co miluji
2008 Boisko bezdomnych
2002 Sfora: Bez litości
2001 Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Prymas - Trzy lata z tysiąca
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
1999 Jak narkotyk
Torowisko
1997 K. kontra Kafka
1994 Śmierć jak kromka chleba

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Dobry Donald (S01E16)
Operacja Celofan (S01E15)
Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Krew rodu (E07)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Prokurator (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2012 Galeria (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Abstrakcja (E38)
M jak miłość (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1988 Rodzina Kanderów (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace