foto

Cujoši Muro

  • nar. 23.1.1976 (44 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wotaku ni koi wa muzukašii
2019 Dance With Me
Futacu no sokoku (TV film)
NiNoKuni
2018 50 kaime no First Kiss
Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru
Sora tobu Taija
2017 Ai o Kó Hito (TV film)
Gintama
Saiki Kusuo no Sainan
2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
Himeanóru
Kidnap Tour (TV film)
Kin Medaru Otoko
Montaju Sanoku en Jiken Kitan (TV film)
Šippú rondo
2015 Akegarasu
Maku ga agaru
Renai Aruaru (TV film)
2014 Joshi zu
Onodera no Ototo, Onodera no Ane
2013 Bokutači no kókan nikki
Itsudatsu (TV film)
Nekoben to tómei ningen (TV film)
Superúchyl
2012 Jamikin Ušidžima-kun
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Yonimo kimyô na monogatari - Spring 2012 (TV film)
2011 Dóki (TV film)
2010 Fukusuke (TV film)
Odoru daisósasen: The movie 3
Surely Someday
Óoku
2009 Chance! (TV film)
Dare mo mamotte kurenai
Jattáman
Óarai ni mo hoši wa furu nari
2008 R246 Story
Šórin šódžo
2006 Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
Udon
2005 Samâ taimumashin burûsu
Tôbôsha: Kijima Jôichirô (TV film)

TV seriály

2020 Bjóšicu de nenbucu o tonaenaide kudasai (TV seriál)
Ojabaka seišun hakušo (TV seriál)
2019 I Turn (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2018 Dairen'ai (TV seriál)
Heisei sasamejuki (TV seriál)
Kimi ga kokoro ni sumicuita (TV seriál)
Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Super salaryman Saenai-ši (TV seriál)
2016 Akutó-tači wa senri o haširu (TV seriál)
Džúhan šuttai! (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Nietzsche-sensei ~Konbini ni, satori sedai no šindžin ga maiorita~ (TV seriál)
Uchu no shigoto (TV seriál)
2015 Napoleon no mura (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Kazoku no uta (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Pîsu bôto (TV seriál)
Umareru (TV seriál)
Urelo Mi Taiken Shojo (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
Puro gorufâ Hana (TV seriál)
Sotsu uta (TV seriál)
Tófu šimai (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Xenos (TV seriál)
2006 2nd House (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2002 Salaryman Kintaro 3 (TV seriál)

Dokumentární

2017 山田孝之のカンヌ映画祭 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky