foto

Ryszard Ronczewski

  • nar. 27.6.1930 (88 let)
    Puszkarnia, Polsko, nyní Litva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 11 minut
Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2013 Západ
2012 Dozvuky
Kadiš za přítele
2011 Kop głębiej
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Miasto z morza
2008 Pora mroku
2007 Nakonec přijedou turisté
2005 Žabí lamento
2003 Král Ubu
Staré báje vikingů
2001 Jutro będzie niebo
Moje válka
1995 Cwał
1994 Bez slitování
Podroz na wschod
1991 Enfants du vent, Les
1990 Kanalia
1988 Dziewczynka z hotelu Excelsior
1987 Aniol w szafie
1978 Do krwi ostatniej...
1977 Index
1976 Ostatnie takie trio (TV film)
1975 Kazimír Veliký
1974 Gniazdo
1973 Koperník
1970 Prom
1969 Molo
Pan Wolodyjowski
1968 Wilcze echa
1967 Bicz bozy
Plnou parou vpřed
Upiór (TV film)
1966 Faraon
Lekarstwo na milosc
1965 Tři rány do srdce
1964 Koniec naszego swiata
Moj drugi ozenek
Panienka z okienka
1963 Pamiętnik pani Hanki
1962 Dušičky
O dvou, kteří ukradli měsíc
1961 Čas minulý
1960 Křižáci
První rok
Szatan z siódmej klasy
1956 Byly jsme tři
1955 Atlantická povídka

TV seriály

2012 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 20 (S02E20)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Wer Angst hat, verliert (E07)
další epizody (6)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
Do krwi ostatniej (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace