foto

Thomas Kügel

  • nar. 6.7.1959 (61 let)
    Burgebrach, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Borowski und die Angst der weißen Männer (TV film)
2020 Kaiserschmarrndrama
Tatort - Borowski und der Fluch der weißen Möwe (TV film)
2019 Leberkäsjunkie
Tatort - Borowski und das Haus am Meer (TV film)
Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2018 Sauerkrautkoma
Tatort - Borowski und das Glück der Anderen (TV film)
Tatort - Borowski und das Haus der Geister (TV film)
Tödliches Comeback (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Grießnockerlaffäre
Tatort - Borowski und das Fest des Nordens (TV film)
Tatort - Borowski und das Land zwischen den Meeren (TV film)
Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
Nur nicht aufregen! (TV film)
Schweinskopf al dente
Tatort – Borowski und das verlorene Mädchen (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Die Insassen (TV film)
Frau Roggenschaubs Reise
Tatort - Borowski und der Himmel über Kiel (TV film)
Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
Tatort - Borowski und die Rückkehr des stillen Gastes (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2013 Dampfnudelblues
Großer Mann ganz klein! (TV film)
Prameny života
Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2012 Atlas mraků
Wunschkind (TV film)
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
Der Verlorene Vater (TV film)
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
Stopa naděje (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Erbsen auf halb 6
Navždy v srdci (TV film)
2002 Der Unbestechliche
1999 Zum Sterben schön (TV film)
1997 Rettungsflieger, Die (TV film)
1992 Kleine Haie
1991 Freispiel

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und der Sündenfall (E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schicksalhafte Offenbarungen (S22E04)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Frischer Wind (S09E22)
2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Das letzte Kapitel (S06E02)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Drehschluss (S09E13)
2013 Heldt (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Staří přátelé - staří nepřátelé (S04E07)
další epizody (5)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und der stille Gast (S01E842)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Ein Mord zu viel (E09)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und der coole Hund (S01E816)
Borowski und die Frau am Fenster (S01E812)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ve stínu Feng-Shui (S01E05)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und der vierte Mann (S01E785)
Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (S01E777)
Tango für Borowski (S01E761)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Britta (S01E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Die große Versuchung (S04E03)
Tlusťoch (TV seriál)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Parťáci (S03E07)
V podezření (TV seriál)
Der schmale Grat (E13)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verliebt (S12E28)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und die Sterne (S01E741)
Borowski und die heile Welt (S01E732)
2008 Místo činu (TV seriál)
Borowski und die einsamen Herzen (S01E707)
Borowski und das Mädchen im Moor (S01E688)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Jenom mrzutosti (S02E08)
Vlak za vlakem (S02E01)
Místo činu (TV seriál)
Macht der Angst (S01E673)
Das Ende des Schweigens (S01E655)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mann über Bord (S01E639)
Sternenkinder (S01E627)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schnappschuss (S03E10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totengräber (S05E27)
Místo činu (TV seriál)
Borowski in der Unterwelt (S01E608)
Schattenhochzeit (S01E592)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
Místo činu (TV seriál)
Stirb und werde (S01E574)
Schichtwechsel (S01E561)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Amok! (E01)
Místo činu (TV seriál)
Väter (S01E549)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Lastrumský případ (S01E496)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky