foto

Ronald Plante

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Mon cirque à moi
Target Number One
2018 La Bolduc
2017 Bon Cop Bad Cop 2
Ça sent la coupe
2016 Nový život Paula Sneijdera
Père Fils Thérapie !
2015 Ha'milim ha'tovot
Moje stáž v Kanadě
2014 Cena svobody
2013 Jappeloup
Stay
2011 Funkytown
Monsieur Lazhar
2010 Piché: entre ciel et terre
2009 Grande ourse - La clé des possibles
2008 Ligne brisée, La
2003 Odvrácená strana Měsíce
1997 Cabaret Neiges Noires

TV seriály

2020 Mirage – Gefährliche Lügen (TV seriál)
2019 Street Legal (TV seriál)
Leap (E06)
Cracks (E05)
Homecoming (E04)
další epizody (6)
2018 Demain des Hommes (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Pád (E07)
Třešeň (E06)
další epizody (4)
2017 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Partners (S01E01)
Série Noire (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Une dernière fois (S04E13)
New York, New York (S04E12)
S.O.S. Malik (S04E11)
další epizody (13)
2008 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Je t'aime (S03E13)
Déjouer le passé (S03E12)
Réinventer sa vie (S03E11)
další epizody (13)
2007 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Aimer au pluriel (S02E13)
Les Toxines de l'amour (S02E12)
Rêver en couleur (S02E11)
další epizody (13)
Les Invincibles (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (11)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
L’Éloge de la folie (S01E13)
Revenir de loin (S01E12)
Le Bon Rôle (S01E11)
další epizody (13)
Les Invincibles (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Les Invincibles (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky