foto

Nicole Marischka

  • nar. 6.5.1968 (52 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Exil
2018 Tatort - Familien (TV film)
2017 Casting (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Familie verpflichtet (TV film)
Storno - Todsicher versichert (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Irre sind männlich
2013 Leichtmatrosen II
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
2012 Osud jménem Tsunami (TV film)
Perfektní pár (TV film)
2011 Ein guter Sommer (TV film)
Homevideo (TV film)
Osudová léta (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 24h Marrakech
Leichtmatrosen
Rosannas Tochter (TV film)
2009 Ein Dorf schweigt (TV film)
Všichni ostatní
2007 Trueville (studentský film)
2006 Léto '04
Mrak
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Science Fiction
2002 Nezvaný host (TV film)
2001 Do dalšího dne
Tatort - Tot bist du! (TV film)
Thema Nr. 1
2000 Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
Vino santo (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
1997 8cht
1995 Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
1990 Keep on Running
1982 Kondor, Die (TV film)

TV seriály

2014 München Mord (TV seriál)
Die Hölle bin ich (E02)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Über den Wolken (S02E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
Bella Block (TV seriál)
Hundskinder (E33)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kostele (S02E08)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
Kopfjäger (S04E03)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky