foto

Christina Chambers

  • nar. 24.10.1969 (49 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Příběh Charlieho andílků (TV film)
2001 Scam
1995 Life 101

TV seriály

2007 Cane (TV seriál)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dr. Feelbad (S01E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž na golfovém hřišti (S01E14)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Trojitá vražda (S04E05)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace