foto

Rafał Mohr

  • nar. 3.5.1975 (44 let)
    Bytów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diablo. Wyścig o wszystko
2018 Klér
Pitbull: Ostatni pies
Éter
2013 V úkrytu
2011 Trzy siostry T
2010 Milion dolarów
2009 Nula
2008 0_1_0
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2006 Emilka płacze
Letní láska
2005 Pitbull
2002 Julie na cestě domů
Pianista
2001 Zaklínač
2000 Egoisté
1999 Egzekutor
Operacja "Koza"
1997 Czas zdrady
Kroniki domowe
Musisz życ
1996 Słodko-gorzki

TV seriály

2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 1 (S05E01)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)
Solistka (S02E04)
Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Zawód fotoreporter (S01E11)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
Menší zlo (E10)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Świat reklamy (E31)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace