foto

Mirosław Zbrojewicz

  • nar. 25.2.1957 (63 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dnes v noci v lese nikdo nespí
2019 Aszantka (TV film)
Diablo. Wyścig o wszystko
Futro z misia
Music, War and Love
2017 Konvoj
2016 Gejša
2015 11 minut
Słaba płeć?
2013 Był sobie dzieciak
Plovoucí věžáky
Tajemnica Westerplatte
2012 Kac Wawa
Komisař Blonďák
Sztos 2
V ložnici
2011 Wyjazd integracyjny
Zmrtvýchvstání
Ztracený čas
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Johan Falk: De fredlösa
2007 Černá madona
2006 Letní láska
2005 Kavárna na rozcestí
2002 Teorie relativity
2001 100 minut prázdnin (TV film)
2000 Chlapi nepláčou
Pierwszy milion
Poslední mise
Purimový zázrak (TV film)
To my
1999 Jakub lhář
1998 Krok (TV film)
1997 Brat naszego Boga
1996 Wirus
1995 Gracze
Ptaszka
1994 Miasto prywatne
Oczy niebieskie
Psy 2. Ostatnia krew
Łowca. Ostatnie starcie (TV film)
1993 Kraj świata (TV film)

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Niebezpieczne więzy (E09)
Zaginiona wdowa (E08)
Zabójczy romans (E07)
další epizody (9)
Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Pomocna ręka boya (E08)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
WILQ: Superbohater (TV seriál)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Zrada (E06)
Azyl (E05)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Źli chłopcy (S11E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Vistula Beach (S20E01)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S06E08)
Episode 6 (S06E06)
další epizody (5)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
Wezwanie (S06E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dzień papieski (S10E06)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
W potrzasku (S01E04)
Reguły gry (TV seriál)
Kołderka wspomnień (E06)
Czas honoru (TV seriál)
Kanał (S05E08)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
2011 Instynkt (TV seriál)
Złamane serce (E03)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Czym skorupka za młodu nasiąknie... (S03E24)
To nie jest kraj dla samotnych ludzi (S03E22)
další epizody (11)
2009 Tancerze (TV seriál)
A co z wakacjami? (S02E12)
Chwila szczerości (S01E08)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Teoria spisku (E10)
Twarzą w twarz (E07)
Księżniczka (E06)
další epizody (5)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Nieznani sprawcy (E10)
Diagnoza (E07)
další epizody (4)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S08E05)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Učednická léta (E02)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Księgowy (E25)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)
2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky