foto

Mirosław Zbrojewicz

  • nar. 25.2.1957 (62 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diablo. Wyścig o wszystko
Music, War and Love
2017 Konvoj
2016 Gejša
2015 11 minut
Słaba płeć?
2013 Był sobie dzieciak
Plovoucí věžáky
Tajemnica Westerplatte
2012 Kac Wawa
Komisař Blonďák
Sztos 2
V ložnici
2011 Wyjazd integracyjny
Zmrtvýchvstání
Ztracený čas
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Johan Falk: De fredlösa
2007 Černá madona
2006 Letní láska
2005 Kavárna na rozcestí
2002 Teorie relativity
2001 100 minut prázdnin (TV film)
2000 Chlapi nepláčou
Pierwszy milion
Poslední mise
Purimový zázrak (TV film)
To my
1999 Jakub lhář
1997 Brat naszego Boga

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Zdrada (E06)
Sanktuarium (E05)
další epizody (7)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S06E08)
Episode 6 (S06E06)
další epizody (5)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
Wezwanie (S06E01)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Kanał (S05E08)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S08E05)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Učednická léta (E02)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Księgowy (E25)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)
2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace