foto

Geoffrey Carey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Connemara
2019 Le Choc du futur
2017 Buddy Joe
2015 Seul l'avenir nous le dira
2012 Holy Motors
2011 Žena z pátého patra
2010 Glenn, the Flying Robot
Černá Venuše
2009 Herečky na scénu!
Sommeil blanc
Une affaire d'Etat
2006 Prezident
2005 Ma meilleure amie (TV film)
2004 Králové a královna
Prokletí bohů
2003 Fanfán Tulipán
2002 Znamení ve zdi
1999 Chili con carne
1998 Madam Bette
1997 Rhinoceros Hunting In Budapest
Vicious Circles
1996 Souvenir
1995 Alice
1994 Iron Horsemen
1992 Hořký měsíc
Obiettivo indiscreto
Tattle Tale (TV film)
Už neplač, má lásko (TV film)
1991 Jesuit Joe
Swing troubadour
1990 Bouřlivý život
Moi, général de Gaulle (TV film)
Muž uvnitř
Venkovan
1989 Ce qui me meut
1988 Ada dans la jungle
Domani accadrà
Magická hlubina
Tři vstupenky na 26.
1987 Last Song
1986 Kamikaze
1984 Cowboy, Le
1983 Bez šance
Joy
La veuve rouge (TV film)
1982 Chassé-croisé
Enigma
Le Quart d'heure américain
Práskač
Stav věcí
1981 O Território
1979 Lady Oscar
Střípky lásky
They Eat Scum
1978 Aurélien (TV film)
Final Reward
Flammes
Hombre objeto
L'Hôtel de la plage
1977 Maestro, Le
Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La
Uspěchaný muž
1976 D'amour et d'eau fraîche
Dracula a syn
1975 Divoch

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'union fait la force - 1ère partie (S06E09)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Sang et lumière (S01E10)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
2007 Grand Star (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky