Reklama

Reklama

Divoch

  • Česko Krásné divošky (více)

Obsahy(1)

Catherine DeneuveováYves Montand ve francouzské komedii plné hádek a honiček... Nelly má těsně před svatbou. Její nastávající je žárlivý ohnivý Ital, který si myslí, že manželka je jeho majetek. A tak Nelly utíká před manželstvím, příbuznými, zkrátka za svobodou. Na útěku se ještě zastaví u svého bývalého přítele, aby jí vrátil dluh. Ten se však k ničemu nemá, a tak mu Nelly ukradne drahocenný obraz. V patách má žárlivého milence a okradeného přítele. Na svém útěku potká muže, který nechce nic víc než jen pěstovat svou zeleninu a v klidu žít na svém ostrově… (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Za to, že Američani tenhle námět tisíckrát opětovně zpracovali, zjednodušili ho, aby ho i sami pochopili a udělali z něj trapnou rutinu, tenhle předchůdce nemůže. Já jsem se dobře bavila. Příjemná dobrodružná komedie má pěknou hudbu, svižný děj a fešáka a krasavici v hlavní roli. A kde jinde uvidíte Deneuve v montérkách? ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mlčenlivý mladík Martin není vůbec mladík, ale jinak je obsah distributora celkem přesný. Odhalená (a v roce 1975 ještě mladá) kráska Catherine Deneuve v ráji tichomořského ostrova, co víc si přát. Dokonalá idylka, kterou ovšem narušuje druhá část příběhu, kdy je Nelly pronásledována žárlivým snoubencem. Obstojný dabing TV NOVA (1995; Helena Friedrichová, Ladislav Županič). ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Už jen ten filmový plakát zcela přesně naplnil mou představu o dobrodružné komedii a tahle polozapomenutá záležitost mi vyloudila úsměv na rtech.. Krásná Catherine Deneuve v roli živelné pohromy, kam vstoupí, tam se něco semele, rozbije, zhroutí, potopí.. Ohromně sympatický Yves Montand k zulíbání, rybaří, zahradničí, vaří, svařuje a tak dále a tak dále.. Velice příjemná oddechovka ve svižném tempu odsýpající s kouzelným hudebním podmazem.. Jo a ten ostrov, tak ten je úžasný.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nuda a otrava. Deneuve a Montand běhají po jakémsi zapomenutém ostrově, on ji občas profackuje nebo ji praští do hlavy kamenem (to by pak ledacos vysvětlilo). Nemají pro to skoro žádný důvod, příliš se nevysvětlí jejich minulost, která přitom má hrát ve snímku velkou roli. Konec z říše nablblých klišé. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Když v ráji slunce zapadá, vlhne vlahá obloha, hraje hudba. Kráska dne očekává svého Neptuna. Dva Robinsoni na útěku před dosavadním světem útočí. Je jen otázkou času, kdy podlehne jejím nevázaným svodům, jejímu smyslnému nebezpečí, za a na jak dlouho se budou polibky rozdávat v atraktivním ostrovním bezčasí. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama