foto

Katherine Kelly

  • nar. 19.11.1979 (40 let)
    Barnsley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dirty God
Kat a kapela
Státní tajemství
2015 Utajená řeka (TV film)
2013 The Last Witch (TV film)
2009 Coronation Street: Romanian Holiday
2008 Coronation Street: Out of Africa
2006 Mischief Night
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2020 Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Sandeep (S02E04)
Danielle (S02E03)
Alex (S02E02)
další epizody (4)
2019 Cheat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Jay (S01E03)
Stacey (S01E02)
Edgar (S01E01)
Flack (TV seriál)
Brooke (S01E04)
Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2016 Class (TV seriál)
The Lost (S01E08)
The Metaphysical Engine, or What Quill Did (S01E07)
Detained (S01E06)
další epizody (8)
Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
The Guilty (TV seriál)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Visit, The (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 New Street Law (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 Manželky Windsorů (TV seriál) - vyp.
2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Sound of Music Live (divadelní záznam)
2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)