foto

Katherine Kelly

  • nar. 19.11.1979 (39 let)
    Barnsley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dirty God
Kat and the Band
2015 The Sound of Music Live (divadelní záznam)
Utajená řeka (TV film)
2013 The Last Witch (TV film)
2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)
2009 Coronation Street: Romanian Holiday
2008 Coronation Street: Out of Africa
2006 Mischief Night
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2019 Cheat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2016 Class (TV seriál)
The Lost (S01E08)
The Metaphysical Engine, or What Quill Did (S01E07)
Detained (S01E06)
další epizody (8)
Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
The Guilty (TV seriál)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Visit, The (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 New Street Law (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 Manželky Windsorů (TV seriál) - vyp.
2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace