foto

Samuel West

  • nar. 19.6.1966 (51 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na Chesilské pláži
Nejtemnější hodina
2016 All the World's a Stage - vyp.
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
2015 Eichmann show (TV film)
Sufražetka
2012 Královský víkend
2011 In Love with Shakespeare (TV film)
2010 Temná relikvie (TV film)
2009 Albert Schweitzer
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
Random Quest (TV film)
2005 E=mc² (TV film)
2004 Království prstenu (TV film)
Van Helsing
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2001 Iris
2000 Chléb a růže
Pandaemonium
Spoluvina
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Hornblower - Žabáci a Langusty (TV film)
Notting Hill
Runt
1998 Dance of Shiva, The
Rupert's Land
Stiff Upper Lips
1997 Rozparovač (TV film)
1996 Jana Eyrová
Over Here (TV film)
1995 Heavy Weather (TV film)
Persuasion
V žáru lásky
Vacillations of Poppy Carew, The (TV film)
Zoja (TV film)
1994 Breed of Heroes, A (TV film)
Feast at Midnight, A
Open Fire (TV film)
1993 Archipel
Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
Maitlands, The (TV film)
Voices in the Garden (TV film)
1992 Rodinné sídlo
1989 Setkání
1986 Frankie and Johnnie (TV film)

TV seriály

2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
All the Lost Children (S01E03)
Seeing Things (S01E02)
další epizody (4)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
2012 Eternal Law (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
1998 Nazis (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2017 Osudný požár na Titaniku (TV film) - vyp.
Špehování královské rodiny (TV seriál) - vyp.
2015 Královský dvůr Jindřicha VIII. (TV film) - vyp.
2014 Neznámý osud rodiny Fabergé
Návrat černé smrti (TV film) - vyp.
Operation Stonehenge (TV seriál) - vyp.
2012 2000 let britské historie (TV seriál)
Great West End Theatres
2010 Bible: Historie (TV seriál)
Kalmar versus vorvaň (TV film)
Záhadný vesmír: Je všechno jinak? (TV film)
2009 Kdo se bojí černé díry? (TV film) - vyp.
Soukromý život velikonočního mistrovského díla: Zajmutí Krista - vyp.
2007 Záchrana v nouzi (TV seriál)
2006 First Emperor, The (TV film)
Soukromí mistrovského díla (TV seriál)
Soukromí mistrovského díla: Edvard Munch: Výkřik (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Jan Van Eyck - Zvěstování (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Leonardo da Vinci - Poslední večeře (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Michelangelo: David (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Paul Gauguin - Dítě boží (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Pierro della Francesca - Vzkříšení (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Pieter Brueghel st.: Sčítání lidu v Betlémě (TV film)
Soukromí mistrovského díla: Salvador Dalí - Kristus sv. Jana z Kříže (TV film)
Zkáza New Orleans
2005 Einsteinova velká myšlenka (TV film)
Hawkingův paradox (TV film)
Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Where Words Prevail
2001 Horror in the East (TV film)
2000 History of Britain, A (TV seriál)
1999 Planety (TV seriál)
Válka století (TV seriál)
Život zvířat - osudová přitažlivost (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film)
1997 Nacismus, varování dějin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace