foto

Leo Genn

  • nar. 9.8.1905
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.1.1978 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1975 Sie sind frei, Doktor Korczak
1974 Hrůza
1973 Mackintoshův člověk
Mlčenlivý
1972 Endless Night
1971 Die Screaming, Marianne
Una Lucertola con la pelle di donna
1970 Connecting Rooms
Il trono di fuoco
1968 The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
1966 Chartúm
Das Rätsel des silbernen Dreieck
1965 Deset malých černoušků
1964 Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
The Delhi Way
1963 55 dní v Pekingu
1962 Nejdelší den
1960 Byla noc v Římě
Mrs. Miniver (TV film)
Too Hot to Handle
1958 I Accuse!
Útěk do pouště
1957 The Steel Bayonet
1956 Beyond Mombasa
Bílá velryba
1955 Chantage
L'Amant de Lady Chatterley
1954 Green Scarf, The
1953 Personal Affair
The Girls of Pleasure Island
The Red Beret
1952 24 Hours of a Woman's Life
Plymouth Adventure
1951 Kouzelná skříňka
Quo Vadis
1950 No Place for Jennifer
The Miniver Story
The Wooden Horse
1948 Londýn patří mně
The Snake Pit
The Velvet Touch
1947 Mourning Becomes Electra
Zelený jed
1945 Caesar a Kleopatra
1944 Cesta vpřed
Jindřich V.
1943 Londýn v plamenech
1942 The Young Mr. Pitt
1940 Kontraband
Law and Disorder
1939 Ten Days in Paris
1938 Dangerous Medicine
Kate Plus Ten
Povstalci z hor
Pygmalion
1937 Cavalier of the Streets, The
Jump for Glory
The Rat
1936 Rhodes of Africa
1935 The Immortal Gentleman

Dokumentární

1961 Život Adolfa Hitlera
1959 Invitation to Monte Carlo
1953 Elizabeth Is Queen
1951 Changing Face of Europe, The
Power For All
1949 Drums for a Holiday
Undefeated, The
1944 Vítězství v Tunisku
Útok

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace