foto

Anne-Sophie Briest

  • nar. 21.3.1974 (45 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kohout na víně 2
2012 Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
2011 Kohout na víně
2007 Hranice zoufalství (TV film)
Zajíček bez oušek
2003 Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2001 Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
1998 Prodaná nevinnost (TV film)
Zwei Brüder - Kaltes Herz (TV film)
1997 Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)
Traumschiff - Hawaii, Das (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
Ein starkes Team - Eins zu Eins (TV film)
Starkes Team - Mörderisches Wiedersehen, Ein (TV film)
1995 Knallhart daneben (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwelbrand (TV film)
Tatort - Ein ehrenwertes Haus (TV film)
1994 Natalie - Endstation Babystrich (TV film)

TV seriály

2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace