foto

Eliška Nosáľová

  • nar. 7.5.1931 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dážď padá na naše duše
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1991 Zuzanka Hraškovie (TV film)
1989 Omyly tradičnej morálky (TV film)
1988 Ale, choď!
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Lovecký nôž (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1986 Poľovačka na otca (TV film)
Sen svätojánskej noci (divadelní záznam)
1984 Na druhom brehu sloboda
Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
1982 Obyčajný príbeh (TV film)
1981 Kubo (divadelní záznam)
1980 Citová výchova jednej Dáše
Pomocník (TV film)
Šachová partia (TV film)
Živá voda
1979 Tri svadby (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
Kristína (TV film)
Krutá ľúbosť
Pustý dvor
Zem (TV film)
1977 Dvere dokorán
1976 Koža (TV film)
1975 Horúčka
Iba láska (TV film)
Tetované časom
1974 Benedikt (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
Roztancované kráľovstvo (TV film)
1973 Nový život (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1971 Žena v župane (TV film)
1970 Patetická sonáta (TV film)
Rómeo a Júlia (divadelní záznam)
Slamený klobúk (divadelní záznam)
1969 Od štvrtka do zmŕtvychvstania (TV film)
Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
Štyri svadby na jednom pohrebe (TV film)
1968 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Februárová noc (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Maroško (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1962 Slunce v síti

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hra s ohňom (E01)
1983 V službách zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace