foto

Édith Le Merdy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unleavened Bread
2016 Svatba
2015 Deník komorné
Qui de nous deux
2014 Aleluja
2013 Faut marier maman, Il (TV film)
Le Grand Méchant Loup
S Molièrem na kole
Un petit bout de France (TV film)
2012 Dům v Bretani
2011 Kdybych nevyhrál Zlatou palmu v Cannes
Nízkonákladovka
2010 Big Jim (TV film)
Chicas
En chantier, Monsieur Tanner (TV film)
Gardiens de l'ordre
Mes chères études (TV film)
2009 Le Siffleur
2008 Jen proto, že jsme jiní
Mí přátelé, mé lásky
To jsem já
État de manque (TV film)
2007 Edith Piaf
Úsměv Melody
2006 Innocents, Les (TV film)
On va s'aimer
2005 Akoibon
Manželka mého partnera
Olé!
2004 La classe du brevet (TV film)
RRRrrrr!!!
2002 24 hodin ze života jedné ženy
Cesta
2000 Le battement d'ailes du papillon
Léopold (TV film)
1999 Průvodci čekají
1998 Lekce z lásky (TV film)
1992 L´Ordre du jour
Man Bites Dog

TV seriály

2016 Irresponsable (TV seriál)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Trahisons (S03E05)
2014 Détectives (TV seriál)
Fantômes (S02E07)
Workingirls (TV seriál)
Le Calendrier (S03E03)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Mamie blues ! (S06E02)
2010 Julie Lescautová (TV seriál)
Vykoupení (S19E03)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
2007 Tropiques amers (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Carnets de monsieur Manatane, Les (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky