foto

Cosima Lehninger

  • nar. 27.3.1990 (29 let)
    Linec, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
2014 Sprung ins Leben (TV film)
2012 Háčkovaná dečka

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Stich ins Herz (S18E07)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace