foto

Zuzana Fialová

  • nar. 31.1.1958 (61 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2014 Babinec (TV pořad)
2013 Ostříháno (TV pořad)
2012 Zlatý oříšek 2012 (TV pořad)
2011 Zlatý oříšek 2011 (TV pořad)
Česká hvězda 2011 (TV pořad)
2010 Zlatý oříšek 2010 (TV pořad)
2009 Přes nový práh (TV pořad)
Zlatý oříšek 2009 (TV pořad)
2008 Babicovy dobroty (TV pořad)
Kalendář Míši a Ríši (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
Zlatý oříšek 2008 (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
Zlatý oříšek 2007 (TV pořad)
2006 Zlatý oříšek 2006 (TV pořad)
2004 Tenkrát na východě (TV pořad)
Životní zásady Petra Novotného (TV pořad)
2003 Volenka (TV pořad)
2001 Gulášek (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
2000 Souhvězdí Novy (TV pořad)
Tele Tele (TV pořad)
1999 Katapult (TV pořad)
Natočto! (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace