foto

Jan Čechtický

  • nar. 29.6.1970 (49 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bloudím
2000 Anděl Exit
1997 Knoflíkáři
1996 Šeptej

Hudební videoklipy

2007 Ohm Square: I Need Love (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Anděl Exit

TV seriály

2019 Pouť (TV seriál)
Premiéra (S02E08)
Kobliha (S02E07)
Rande (S02E06)
další epizody (8)
2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Loučení (S01E08)
další epizody (10)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 Death or Glory: The Atlantic ocean

Host

TV pořady

1997 Paskvil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce