foto

Erin Krakow

  • nar. Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Summer Romance (TV film)
2018 Marrying Father Christmas (TV film)
2017 Engaging Father Christmas (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Finding Father Christmas (TV film)
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
2013 Friend Request (TV film)

TV seriály

2019 When Calls the Heart (TV seriál)
Two of Hearts (S06E10)
A Call from the Past (S06E09)
Heart on My Sleeve (S06E08)
další epizody (10)
2018 When Calls the Heart (TV seriál)
The Greatest Christmas Blessing (S05E11)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
další epizody (11)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Fighter (S04E10)
Heart of a Secret (S04E09)
Courageous Hearts (S04E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Schůzka (S14E24)
2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
The Folo (E02)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
Heartbreak (S03E07)
další epizody (8)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
Heart and Home (S02E08)
With All My Heart (S02E07)
další epizody (9)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Citadela (S07E02)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Love Comes First (S01E10)
další epizody (12)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Chránit vraha (S05E13)
2007 Army Wives (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace