foto

Roswitha Szyszkowitz

  • nar. 1.2.1972 (48 let)
    Hannover, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Úžasná a milovaná
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Heimspiel
Princezna ze statku (TV film)
Würstelstand
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
2002 Die Wasserfälle von Slunj (TV film)
Lehmann wartet nicht mehr
Regentage (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
1994 Vídeňská špička
1992 Duett (TV film)

TV seriály

2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky