foto

Sandra Cervik

  • nar. 18.9.1966 (54 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Planet Ottakring
2013 Chuzpe (TV film)
Zakázaná žena (TV film)
2009 Případ Lemming
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Der Tag, an dem der Papst gekidnappt wurde (TV film)
2005 Der Eingebildete Kranke (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 9 a 1/2 týdne II
Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
1964 Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Liebesdienst (S14E14)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Zwei Väter (S04E03)
2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2013 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S05E15)
Gegen den Strom (S05E14)
Die Akte Schweikhart (S05E13)
další epizody (4)
2009 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Elternabend (S02E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
Blindspuren (S05E10)
Böser Zauber (S05E09)
další epizody (16)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
další epizody (10)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Jagdfieber (S01E10)
Prüfungsstress (S01E06)
Eifersüchteleien (S01E05)
další epizody (5)
Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (13)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (S02E11)
Tödliche Gier (S02E10)
Konkurrenten (S02E09)
další epizody (11)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
Krásná smrt (S07E03)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film)
2017 Hedy Lamarr: Die österreichische Hollywoodlegende (TV film)
2014 Mein Bezirk: Meine Landstrasse

Divadelní záznam

2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky