foto

Sandra Cervik

  • nar. 18.9.1966 (53 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lena Lorenz - Zwei Väter (TV film)
2015 Planet Ottakring
2013 Chuzpe (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
Zakázaná žena (TV film)
2009 Případ Lemming
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Der Tag, an dem der Papst gekidnappt wurde (TV film)
2005 Der Eingebildete Kranke (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 9 a 1/2 týdne II
Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
1964 Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film)
2017 Hedy Lamarr: Die österreichische Hollywoodlegende (TV film)
2014 Mein Bezirk: Meine Landstrasse

Host

TV pořady

2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky