foto

Bill Walker

  • nar. 1.7.1896
    Indiana, USA
  • zem. 27.1.1992 (95 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Čaroděj
1977 Akce
Billy Jack Goes to Washington
Choirboys, The
Ultimátum
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Lost in the Stars
1973 Maurie
President's Plane Is Missing, The (TV film)
1972 Another Part of the Forest (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
The Last Child (TV film)
Velký Jake
1970 Spravedlnost černého muže
The Great White Hope
1969 Riot
Sen králů
1968 Stín na zemi (TV film)
Three Guns for Texas
1967 Last Challenge, The
1966 Dimension 5
Náš muž Flint
U-238 and the Witch Doctor (TV film) - a.z.
1965 The Third Day
1964 Kisses for My President
Sladká Charlotte
1963 Wall of Noise
Čtyři z Texasu
1962 Jako zabít ptáčka
Walk on the Wild Side
1961 Ada
Boy Who Caught a Crook
King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
1959 Porgy and Bess
Take a Giant Step
The Mating Game
1958 Dlouhé horké léto
Hot Spell
Šerifem proti své vůli
1957 Raintree County
1956 Everything But the Truth
Polibek před smrtí
You Can't Run Away from It
1955 A Man Called Peter
Good Morning, Miss Dove
I'll Cry Tomorrow
Prince of Players
Queen Bee
The Far Horizons
The View from Pompey's Head
Velký nůž
1954 Golden Idol, The
Killer Leopard
The Gambler from Natchez
The Outcast
1953 Bright Road
Cry of the Hunted
Jamaica Run
Jungle Drums of Africa
Rebel City
Sangaree
The Girl Who Had Everything
The I Don't Care Girl
The Mississippi Gambler
The President's Lady
1952 Bloodhounds of Broadway
Bomba and the Jungle Girl
Lydia Bailey
Night Without Sleep
Ruby Gentryová
Stars and Stripes Forever
Tarzan's Savage Fury
The Story of Will Rogers
Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Angels in the Outfield
Anne of the Indies
Follow the Sun
Francis Goes to the Races
Lightning Strikes Twice
Osudné dopoledne
The Family Secret
The Harlem Globetrotters
1950 Bright Leaf
Mladík s trumpetou
Mrs. O'Malley and Mr. Malone
Peggy
Woman in Hiding
1949 Abbott a Costello: Afrika volá
Bad Boy
Bomba on Panther Island
Free for All
Sand
1948 Canon City
I Wouldn't Be in Your Shoes
Larceny
No Time for Romance
When My Baby Smiles at Me
1947 The Foxes of Harrow
1946 Swell Guy
The Falcon's Adventure
Three Little Girls in Blue
Zabijáci

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Masks (S05E25)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace