foto

Raffey Cassidy

  • nar. 30.8.2002 (17 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Raffey Cassidy se narodila 30. srpna 2002 v Anglii jako nejmladší ze čtyř dcer herecké rodiny Cassidy. Raffey hraje již od sedmi let.

Je dosud nejmladším nominovaným objevem filmového magazínu Screen International a jejich rubriky Stars of Tomorrow, kde jí předcházeli herci jako James McAvoy, Benedict Cumberbatch nebo Emily Blunt.

Ve filmu Tima Burtona Dark Shadows hrála mladou Angeliku, v nové adaptaci Sněhurky Snow White and the Huntsman pak ztvárnila mladou Sněhurku. Větší prostor na velkém plátně pak dostala ve snímku z roku 2015 Tomorrowland, kde hrála Athenu.

Eržik "Eržik" Křik

Herecká filmografie

Filmy

2019 Další jehňátko
2018 Vox Lux
2017 Zabití posvátného jelena
2016 Spojenci
2015 Molly Moonová
Země zítřka
2012 Sněhurka a lovec
Temné stíny
2009 Španělská chřipka: Zapomenutí padlí (TV film)

TV seriály

2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2012 Stepping Up (TV seriál)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)