foto

Shira Scott Astrof

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Half Brothers
2018 818
2017 The Best Thanksgiving Ever
2014 Chicks Dig Gay Guys
Kdo věří na lásku
White Dwarf
2013 Broken Blood
2012 Divoká hranice
2011 Cesta do Hollywoodu
2010 Trim
2007 Kult
2005 Circadian Rhythm
2001 Last Ride

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Murder in the First Class (S01E08)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Apprenticeship (S08E06)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
Grandparents Day (S01E03)
2010 100 Questions (TV seriál)
Are You Romantic? (E03)
Team Unicorn (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nevěsta (S05E23)
2007 Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Cologne Ranger (S07E09)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Construction Worker (S03E03)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky