foto

Shira Scott Astrof

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Best Thanksgiving Ever, The
2014 Chicks Dig Gay Guys
Kdo věří na lásku
White Dwarf
2013 Broken Blood
2012 Divoká hranice
2011 Cesta do Hollywoodu
2010 Trim
2007 Kult
2005 Circadian Rhythm
2001 Last Ride

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Murder in the First Class (S01E08)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nevěsta (S05E23)
Team Unicorn (TV seriál)
100 Questions (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace