foto

Silvia Busuioc

  • nar. 7.9.1989 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Senior Entourage
2018 Il ragazzo invisibile: Seconda generazione
2017 Sněhulák
Untitled (A Film)
2016 Gotthard (TV film)
Selfie 69
2014 Giulietta non esiste
2008 Misstake

TV seriály

2019 Bella Germania (TV seriál)
2018 American Horror Story (TV seriál)
Fire and Reign (S08E09)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Georgia (S06E03)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jako ryba a stejk (S01E02)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace