foto

Pierre Forest

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mystère à l'Élysée (TV film)
2017 Nous sommes jeunes et nos jours sont longs
2010 Camus (TV film)
2005 Confession d'un menteur (TV film)
Roi soleil, Le
2003 De soie et de cendre (TV film)
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2002 Une employée modèle
2001 Villa mon rêve (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
Julien l'apprenti (TV film)
Une femme d'extérieur
1999 Le Vent de la nuit
Un bonheur si fragile (TV film)
1998 Le baiser sous la cloche (TV film)
Ronin
1997 Bruits d'amour
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
1995 Douce France
1994 Dernier tour, Le (TV film)
Poslední karta
Île aux mômes, L' (TV film)
1992 Femme à l'ombre, La (TV film)
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
Vouivre, La
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
1983 Liberté, la nuit
Yeux des oiseaux, Les
1982 Un balcon sur les Andes (TV film)

TV seriály

2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Roman noir - 2ème partie (S05E02)
Roman noir - 1ère partie (S05E01)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Ultime thérapie (S11E03)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Le sélec (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Double détente (S03E02)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Pilgrim's Rest (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
François Kléber (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vražda v bazénu (S04E01)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1985 La patrie en danger (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1979 Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace