foto

Uta Schorn

  • nar. 13.1.1947 (74 let)
    Göggingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
1998 Pretty Babe (studentský film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1990 Der Westminster-Gong
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Eine verfahrene Kiste (TV film)
1987 Tumult bei Wernickes (TV film)
1985 Das Doppelleben des Monsieur Tourillon (TV film)
1984 Haus Seeblick (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Ideen hast du, Liebling!
Um Heidemarie (TV film)
1982 Besuch bei ihr (TV film)
Der Zeigefinger des Chefs (TV film)
1981 Romane schreiben (TV film)
Verbindlich reserviert (TV film)
1980 XYZ - Ein Spiel zu Dreien (TV film)
1979 Muž a jeho žena (TV film)
Waldfrieden + Gelähmte Schwingen (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
1977 Ein Trompeter kommt (TV film)
Spor o železnou tyč (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Tischler und Präsident (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)

TV seriály

2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage der Entscheidung (S20E31)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mogelpackung (S18E38)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Der Moment der Wahrheit (S17E28)
Hals über Kopf (S17E19)
další epizody (12)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Kontroversen (S16E40)
Glückliche Fügung (S16E39)
další epizody (17)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Feuerprobe (S15E40)
Schwere Stunden (S15E37)
Im Eifer des Gefechts (S15E35)
další epizody (16)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Sinnkrise (S14E40)
Familienangelegenheiten (S14E39)
další epizody (16)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Vier in einem Boot (S13E41)
Einer trage des anderen Last (S13E38)
Eine Frage der Einstellung (S13E33)
další epizody (17)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (24)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (22)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Reizende Stimmung (S10E40)
další epizody (29)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine zweite Chance (S09E39)
Flucht nach vorn (S09E36)
Frauen in der Krise (S09E31)
další epizody (24)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Ein einziges Mal (S08E39)
další epizody (24)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Umwege der Liebe (S01E07)
Verschüttet (S01E06)
Abschied nehmen (S01E05)
další epizody (7)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (31)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (27)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
Spätes Glück (S05E35)
další epizody (26)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mein Freund Jack (S04E31)
Am Wendepunkt (S04E30)
Falsche Erwartungen (S04E28)
další epizody (17)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (26)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
1997 Das Traumschiff (TV seriál)
Hawaii (E29)
1995 Mordslust (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn zwei sich streiten (E91)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das zweite Gesicht (E76)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pračka (E50)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Auf der Durchreise (E49)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Ansehen der Person (E42)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legenden - Ein Abend für Margot Ebert (TV film)
2018 Legenden - Ein Abend für Günter Schubert (TV film)

Host

TV pořady

2018 Das Beste zum Fest (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2007 Die Erinnerung bleibt - Beliebte Stars, von denen wir Abschied nehmen mussten (TV pořad)
2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1988 FP spezial (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky