foto

Uta Schorn

  • nar. 13.1.1947 (72 let)
    Göggingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
1998 Pretty Babe (studentský film)
1997 Traumschiff - Hawaii, Das (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1990 Der Westminster-Gong
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Eine verfahrene Kiste (TV film)
1987 Tumult bei Wernickes (TV film)
1985 Das Doppelleben des Monsieur Tourillon (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn zwei sich streiten (TV film)
Haus Seeblick (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Ideen hast du, Liebling!
Um Heidemarie (TV film)
1982 Besuch bei ihr (TV film)
Der Zeigefinger des Chefs (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das zweite Gesicht (TV film)
Romane schreiben (TV film)
Verbindlich reserviert (TV film)
1980 XYZ - Ein Spiel zu Dreien (TV film)
1979 Ein Mann und seine Frau (TV film)
Waldfrieden + Gelähmte Schwingen (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich kündige (TV film)
Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
1977 Der Blitzprozess (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Waschmaschine (TV film)
Ein Trompeter kommt (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Auf der Durchreise (TV film)
Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Tischler und Präsident (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (24)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (22)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Reizende Stimmung (S10E40)
další epizody (29)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine zweite Chance (S09E39)
Flucht nach vorn (S09E36)
Frauen in der Krise (S09E31)
další epizody (24)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Ein einziges Mal (S08E39)
další epizody (24)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (31)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (27)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
Spätes Glück (S05E35)
další epizody (26)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mein Freund Jack (S04E31)
Am Wendepunkt (S04E30)
Falsche Erwartungen (S04E28)
další epizody (17)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (26)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
1995 Mordslust (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2007 Die Erinnerung bleibt - Beliebte Stars, von denen wir Abschied nehmen mussten (TV pořad)
2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1988 FP spezial (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky