foto

Luca Zamperoni

  • nar. 6.7.1970 (49 let)
    Hanau, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Nesthocker (TV film)
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
O živé vodě (TV film)
2016 Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Med v hlavě
2013 Pinocchio (TV film)
2010 Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
Vlak smrti (TV film)
2005 Küss mich, Hexe! (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2003 Claras Schatz (TV film)
Poslední taxi (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
Odejdi a vrať se (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zivilcourage (S03E02)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kunst des Kochens (S13E32)
Späte Hochzeit (S13E30)
Alles verloren? (S13E28)
další epizody (7)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Stolz und Vorurteil (S12E37)
Wenn eine Tür zufällt (S12E35)
Freundschaftsdienste (S12E34)
další epizody (11)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßes Leben (S11E40)
Haus und Hof (S11E37)
Mutterglück (S11E36)
další epizody (15)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Věc důvěry (S10E04)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Schritt zu weit (S05E18)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Vražda ve sboru (S05E03)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Lasagne

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky