foto

Luca Zamperoni

  • nar. 6.7.1970 (48 let)
    Hanau, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Nesthocker (TV film)
2017 Das Wasser des Lebens (TV film)
Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2016 Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Med v hlavě
2013 Pinocchio (TV film)
2010 Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
Vlak smrti (TV film)
2005 Küss mich, Hexe! (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2003 Claras Schatz (TV film)
Poslední taxi (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
Odejdi a vrať se (TV film)
2000 Big Ben - Vražda ve sboru (TV film)
Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zivilcourage (S03E02)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Věc důvěry (S10E04)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace