foto

Walter Plathe

  • nar. 5.11.1950 (68 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Můj letní princ (TV film)
Weiber! Schwestern teilen. Alles.
2014 Loď snů: Perth (TV film)
2011 Revír (studentský film)
2007 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Burma (TV film)
2002 Spuk am Tor der Zeit
1999 Loď snů - Tahiti (TV film)
1998 Spuk aus der Gruft
1995 Coswig und Sohn (TV film)
1994 Großmutters Courage (TV film)
1992 Kleiner Mann im großen Glück (TV film)
Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
1990 Cafe Europa
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Muž na stromě (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)
Liebesdienst, Der (TV film)
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
Kartenhaus, Das (TV film)
Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
1984 Staatsanwalt hat das Wort - Ein Kartenhaus, Der (TV film)
Überfahrt (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein gefährlicher Fund (TV film)
Ich, der Vater (TV film)
Puppenheim in Pinnow, Das (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Es sollte ewig Sonntag sein (TV film)
1979 Marta, Marta
Schmuggler von Rajgrod, Die
Zugvogel am Sund
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Ich will euch sehen
Uplynul čas... (TV film)
1977 Ein Katzensprung
1976 Dame Kobold (divadelní záznam)
1974 Mädchen Malle, Das (TV film)

TV seriály

2006 Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky