foto

Walter Plathe

  • nar. 5.11.1950 (70 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Strandgut – Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Můj letní princ (TV film)
Weiber! Schwestern teilen. Alles.
2014 Loď snů: Perth (TV film)
2011 Revír (studentský film)
2007 Plavba snů: Barma (TV film)
2003 Spuk am Tor der Zeit
1999 Loď snů - Tahiti (TV film)
1998 Spuk aus der Gruft
1995 Coswig und Sohn (TV film)
1994 Großmutters Courage (TV film)
1992 Kleiner Mann im großen Glück (TV film)
Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
1990 Cafe Europa
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Muž na stromě (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1986 Liebesdienst, Der (TV film)
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
Kartenhaus, Das (TV film)
Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
1984 Überfahrt (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Das Puppenheim in Pinnow (TV film)
Já, otec (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Es sollte ewig Sonntag sein (TV film)
1979 Marta, Marta (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
Zugvogel am Sund
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Ich will euch sehen
Uplynul čas... (TV film)
1977 Ein Katzensprung
1974 Mädchen Malle, Das (TV film)

TV seriály

2006 Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein gefährlicher Fund (E86)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
Gefährliche Freundschaft (E83)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2020 Legenden - Ein Abend für Walter Plathe (TV film)
2018 Legenden - Ein Abend für Günter Schubert (TV film)

Divadelní záznam

1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1976 Dame Kobold (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Verrückt nach Meer - Vom Wasser aus die Welt entdecken (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky