foto

Georges Moustaki

  • nar. 3.5.1934
    Alexandria, Egypt
  • zem. 23.5.2013 (79 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vzhůru do revoluce!
1991 Mouettes, Les (TV film)
1984 Yoroppa tokkyu
1971 Mendiants et orgueilleux
1970 Un âge d'or (TV film)

TV seriály

1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 MOT (Music on Top) (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
1968 À bout portant (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace