foto

Pierre Santini

  • nar. 9.8.1938 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Homme d'État, Un
2010 Douze hommes en colère (TV film)
2009 Un viol (TV film)
2006 Un printemps à Paris
2005 Odvaha milovat
Séparation, La (TV film)
2004 Les Parisiens
1999 Farma zvířat (TV film)
1998 Victor Schoelcher, l'abolition (TV film)
1996 Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1991 Děti vlků (TV film)
1986 Et demain viendra le jour (TV film)
1985 Jediný svědek (TV film)
1984 Aéroport: Issue de secours (TV film)
Dovolená snů
Polar
1983 Démon dans l'île, Le
Na příkaz krále (TV film)
1982 Emmenez-moi au théâtre: Le fleuve étincellant (TV film)
1981 Guerre de Troie n'aura pas lieu, La (TV film)
1980 Mandarin, Le (TV film)
1979 Roi Muguet, Le (TV film)
1978 Jument vapeur, La
Ordre et la sécurité du monde, L'
1976 Svatební cesta
Une place forte (TV film)
1975 La Mort du rat
Nevinní se špinavýma rukama
Prétendants de Madame Berrou, Les (TV film)
Una gita di piacere
1973 Défense de savoir
Italien des roses, L'
Mataf
1972 Atentát v Paříži
Dimanche volé (TV film)
1960 Les Héritiers

TV seriály

2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
2014 Příliš brzy (TV seriál)
Ma femme, sa soeur et moi (S04E05)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
Allez maman t'es la meilleure (S04E02)
další epizody (4)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La mutation (S02E02)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2006 Sable noir (TV seriál)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Mortelle cavale (S09E03)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1985 La patrie en danger (TV seriál)
1983 Hrůzy války (TV seriál)
1982 Mozart (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
Il Passatore (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2015 Brésil: Les enfants du geant (TV film) - vyp.
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky